Alle får et skikkelig kick av å få et røverkjøp. Det er som en pick-me-up i hele kroppen når du vet at du sparte massevis av penger. Hvis du vil ha denne gode følelsen oftere, må du begynne å handle smartere. Denne artikkelen har alle teknikkene du trenger å lære.

En flott måte å være trygg når du handler på nettet, er å unngå å klikke på noen Web-adresser som er sendt til din e-post. Hvis du forventer en e-post fra et selskap, gå til selve nettstedet og ikke klikk noen linker. Legitime bedrifter sender ikke e-post som ber om personlig informasjon eller kontoinformasjon.

Registrer deg for enhver identitetstyveri beskyttelse kredittkortselskapet ditt tilbyr, spesielt hvis du handler på nettet ofte. Uansett hvor trygg du er eller hvor flittig du tror du kan beskytte informasjonen din, er det aldri 100 prosent garantert. Dra full nytte av automatisk ID-beskyttelse og vet at du vil ha back-up, bør det verste skje.

Når du foretar et kjøp på nettet, må du sørge for at du bruker et kredittkort til å betale for transaksjonen. Kredittkort brukere er beskyttet mot bedrageri av føderal lov og er bare ansvarlig for $50 i disse tilfellene. Noen kort byråer vil selv gå så langt som å vinke til $50 for deg, noe som betyr at du ikke vil være ute av lommen.

Før du går til et bestemt nettsted for å handle, sørg for å se etter kupong koder. Nettsteder som www.retailmenot.com tilbyr koder du kan skrive inn når du er i ferd med å kassa. Noen av disse kupong koder vil ta penger på hele kjøpet, mens andre vil gi deg nedsatte eller gratis frakt.

Online shopping er en fin måte å finne varer som ikke er på lager hos din lokale butikk. For eksempel, hvis du ikke finner en viss størrelse av jeans i butikken i nærheten av deg, kan du se på butikkens hjemmeside og finne ut om de er tilgjengelige for å bli sendt til deg.

Online shopping er mest trygt gjort fra en sikker datamaskintilkobling som den du opprettholder i ditt hjem. Ellers gjør du deg selv sårbar for hackere som bytter på dem som bruker offentlige forbindelser.

Ikke gi for mye informasjon. Det bør ikke være noen overraskelse at et shopping område vil trenge kredittkortinformasjonen din for å fakturere deg, og adressen din slik at du kan motta varene dine. Vær imidlertid forsiktig hvis du blir spurt om mer informasjon. Ingen shoppingområdet skal noen gang trenger personnummer, og selv din fødselsdato kan være for mye informasjon. De biter av informasjon, kombinert med ditt kredittkortnummer kan brukes av en identitets tyv for å skape kaos.

Overpaying for rask frakt er ingen måte å handle på nettet. I stedet være mer tålmodig. Du kan bli overrasket over hvor fort varene vil ankomme ved hjelp av standard shipping. Pengene du sparer i å vente et par dager kunne kjøpe deg en hel masse mer på nettet!

Å lære disse teknikkene var bare en del av reisen din. Del to er selvfølgelig å bruke dem. Gå online og begynn å handle med kunnskapen du trenger for å gjøre det billigere. Snart nok vil du finne det store tilbudet og få den fantastiske følelsen av prestasjon igjen!

Hva Du Bør Vite I Online Shopping